• Suomi
 • Svenska
 • English

Alkeiskurssilla opetus keskittyy lajin peruskäsitteisiin ja -tekniikkoihin. Opittavia perusteita ovat mm. perustaisteluasento, peruslyönnit, peruspotkut, ensimmäiset itsepuolustustekniikat sekä ensimmäisen formin alkeet. Alkeiskurssilla keskitytään myös paljon yleiskunnon nostamiseen. Kung-fu on laaja laji, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Oppilaat kehittyvät kukin omalla tahdillaan ja yksilölliset vahvuudet ja heikkoudet otetaan huomioon opetuksessa. Tämän vuoksi ei haittaa, vaikka et pääsisikään mukaan alkeiskurssin ensimmäisiin harjoituksiin, vaan voit aloittaa myöhemminkin. Kung-fu on laji, jossa oppiminen ja kehitys jatkuvat läpi elämän, eikä harjoituskerran tai parin väliin jääminen muodosta ylitsepääsemätöntä estettä. Merkittävämpää on pitkän aikavälin aktiivisuus ja päättäväisyys.

Tulevat alkeiskurssit:

 • For health, body conditioning, self protection.

  Syksyn Shaolin Kung-fu alkeiskurssit järjestetään Vaasassa ja Seinäjoella seuraavasti:

  Vaasa: alkaen ma 10.9.
  Harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin 18:00-19:30, Palosaaren järjestötalolla (Vapaudentie 27). Paikka kartalla.
  Seinäjoki: alkaen ti 11.9.
  Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin 18:30-19:30, Seinäjoen Lyseon lukion liikuntasali (Kirkkokatu 7). Paikka kartalla.

  Ensimmäinen harjoituskertasi on ilmainen kokeilukerta! Myöskin koko kurssin aikana tutustutaan harjoituksiin ja liikkeisiin, eikä kurssilaisilta vaadita täydellistä liikkeiden suorittamista tai aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Kurssin kesto on 3 kuukautta. Kurssilla varustus on sisäliikuntavaatteet, esim. verkkahousut ja t-paita.

  Kung-fu harjoittelun voi aloittaa milloin vain, eikä haittaa vaikka et pääse alkeiskurssin ensimmäiseen harjoitukseen.